Skip to content

Hűvösvölgyi Szolgáltatóház

Crosser Field Hair & Nail & Cosmetic Salon kozmetika nyílik október 3-án a HÜVI I. emeletén!

Crosser-Field Hair & Nail & Cosmetic Salon

+36 30 241 5884

Online időpont foglalás fodrász, kozmetikai, manikűr-pedikűr szolgáltatákra: itt
Az oldalon válaszd ki melyik szolgáltatásra jelentkezel be!

I. emelet

Nyitvatartás:

Hétfő – Péntek: 8:00 – 20:00
Szombat: 8:00 – 18:00
Vasárnap: 8:00 – 15:00

Elfogadott fizetési eszközök

  • készpénz (HUF)
  • bankkártya (Maestro, Matercard, Visa)
  • Fodrászat
  • Kéz és lábápolás
  • Kozmetika
    Crosser-Field tetőtől-talpig mindenkit megszépít!

Crosser-Field Hair & Nail & Cosmetic Salon

 
A Schwarzkopf minőség megérkezett a Hüvi Plázába❗
A szokott helyen (I.em Posta mellett), a szokott szolgáltatásokkal, megújult külsővel és belsővel várjuk régi és új vendégeinket! ????
☝️ Célunk, hogy a környék lakóinak kiszámítható, minőségi szolgáltatást nyújtsunk és hogy a Crosser-Field Hair Salon fogalommá váljon a környéken élők és a Hüvi Pláza látogatói számára!
Hajban helyben vagyunk! ????

Crosser Field Hajszalon

Crosser-Field Manikűr-Pedikűr

Manikűr – ápolt kezek és makulátlan megjelenés, nap mint nap.
Manapság a szépen gondozott, manikűrözött kéz az igényes és ápolt külső alapfeltétele, a megnyerő benyomás záloga. Kezeink azonban minden más testrészünknél nagyobb igénybevételnek vannak kitéve, ezáltal kiemelt törődést igényelnek. Legyen szó szélsőséges időjárási viszonyokról, vegyszeres tisztítószerek használatáról a háztartásban, gyakori kézmosásról, kezeink inkább előbb, mint utóbb, megsínylik a külső behatásokat.
A klasszikus manikűr kezelés női- és férfi vendégeink körében is nagy népszerűségnek örvend. A hagyományos eljárás során gondosan megtisztítjuk a kezelésre váró felületet, formázzuk a körmöket, és nyugtató, kényeztető levendulás ápolásban részesítjük a kezeket is. A szolgáltatás paraffinos kézápolással is kiegészíthető.

pedikűrös eljárások méltatlanul szorulnak háttérbe a manikűrözés mellett. Ennek elsődleges oka az, hogy lábaink kevésbé vannak szem előtt, ám ez nem jelenti azt, hogy hanyagolásukból nem adódhatnak problémák, kellemetlenségek a későbbiek során. Az ápolt összhatás megteremtésén túl a pedikűr hatáskörébe tartozik a lábfej bőrének és a körmök egészségének megőrzése is, melyhez nélkülözhetetlen a rendszeres kezelés.