Skip to content

Hűvösvölgyi Szolgáltatóház

LaviAmo Mosoda

LaviAmo Mosoda

Földszint

Nyitvatartás:

  • H-P: 10:00 – 18:00
  • Szombat: 10:00 – 13:00

A Blanche Tisztítószalon új néven, új arculattal a földszinten folytatja tevékenységét, LaviAmo mosodaként.

A LaviAmo Mosoda professzionális eszközökkel, szakavatott kollégákkal garantálja a textíliák egyedi kezelését, lehetőséget nyújtva a sajátos igények kielégítésének.

A mosáshoz textil és színkímélő, környezetbarát, sok komponensből épített korszerű szintetikus folyékony mosószert használunk. Vegytisztításunk a legkorszerűbb környezetvédelmi és tűzvédelmi előírásoknak megfelelő, modern vegytisztítógéppel történik.

Vegytisztítási szolgáltatásunk során a vegytisztítást megelőzően minden egyes ruhadarabot átválogatunk és csoportosítunk az anyagnak és színnek megfelelően, hogy a lehető leghatékonyabb kezelést biztosítsuk, a felesleges károk okozása nélkül.

Szükség esetén utólagos foltkezelést is végezünk az adott textileken.

A vegytisztítást követő minőségi ellenőrzés után elvégezzük a kézi munkával történő vasalást vagy gőzölést, valamint a csomagolást. A kitisztított termékeket minden esetben védőfóliával ellátva vállfán vagy hajtogatva tároljuk, így kerül átadásra.

A vegytisztítást mellett a mosodai szolgáltatás illatos, foltmentes kényelmét is biztosítjuk. Igény esetén házhozszállítással egészítjük ki szolgáltatásainkat.

Elhozhatja hozzánk javításra szoruló ruháját is, továbbá bőr-és szőrme ruhái tisztítását és festését is vállaljuk. Szőnyegtisztítással is foglalkozunk, igény esetén házhoz megyünk, vagy kiszállítással egészítjük ki szolgáltatásainkat.

Mostantól egy újabb átvételi ponton is leadhatja tisztítandó textíliáit: a belvárosban, a Hotel Parlamentben. (1054 Budapest, Kálmán Imre u. 19.)

Elfogadott fizetési eszközök

  • készpénz
  • bankkártya (VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro, Union Pay, JCB)

Galéria