Skip to content

Hűvösvölgyi Szolgáltatóház

Legyen ön is a-list törzsvendég!

Miért érdemes csatlakozni hozzánk?

  • Egész évben kedvezményes árakon szépülhet nálunk.
  • Kedvezményre jogosító törzsvásárlói kártyáját nem csak Ön, hanem családtagjai (házastárs, szülők, gyermekek) is használhatják (18 év feletti gyermekek saját kártyával tudják igénybe venni a törzsvásárlói kedvezményt).
  • Elsőként értesülhet a promócióinkról.
  • Webshopunkban is élvezheti a törzsvásárlói státusz nyújtotta előnyöket.

Hezitálsz a kuponos ajánlatok és a drágának tűnő fodrászati szolgáltatások között? Szeretnéd tudni mi a különbség? Mi elmondjuk neked!

Bizonyára Veled is előfordult már, hogy valahol olyan kecsegtető ajánlatba futottál bele, ami nagyon kedvező áron, akár 6-8 ezer forintért kínált ombre vagy balayage melírt, ugyanakkor azt is tapasztalhattad, hogy sok szalonban ezeknek a szolgáltatásoknak az értéke akár a kedvezményes ár kétszerese-háromszorosa is lehet. Ne lepődj meg: a hollywood-i csillagokéhoz hasonló, professzionálisan elkészített balayage melír ára sok olyan tényezőböl tevődik össze, amire elsőrevalószínűleg nem is gondolnál. Lássuk, mik is ezek!

Szakértelem

A balayage technikával professzionális szinten foglalkozó szakemberek rengeteg képzésen vesznek részt, mielőtt eljutnak odáig, hogy olyan tökéletes és gyönyörű hajkoronát varázsoljanak Neked, amilyet a sztárok viselnek. Ez alól az A-list balayage szakértői sem jelentenek kivételt. Ők mindnyájan olyan értéket képviselnek és adnak tovább munkájukon keresztül teljes szívvel Neked, amit csak elhivatottsággal, rengeteg idő, energia befektetésével, és persze a munkájuk iránti szeretetettel lehet elérni! Ők nem csak profi szinten kivitelezik azokat a lépéseket, amikkel megalkotják álmaid frizuráját, de elképzeléseidet meghallgatva és mérlegelve, szakmai tanácsaikat, észrevételeiket, javaslataikat is megosztják Veled, mielőtt belevágnátok a hajad átalakításába.

Vélemény, hozzászólás?