Skip to content

Hűvösvölgyi Szolgáltatóház

Az a-list ajándékutalvány a tökéletes meglepetés, minden alkalomra. 

Szépülni mindenki szeret, és képzeld el, milyen jó érzés ajándékba kapni a lehetőséget, hogy egy időpontban, amit te választasz, valaki kényeztessen, újjávarázsoljon, és csak Veled törődjön.  

Válaszd ki, mekkora összeggel lepnéd meg az ünnepeltet – vagy akár magadat -, és a teljes összeg tetszőlegesen beváltható a szolgáltatásainkra, amiből rengeteg van!

Milyen szolgáltatásokra váltható be az ajándékutalvány az A-list szalonjaiban?

Fodrászat – Fodrászaink Balayage szakértők, és várnak szeretettel, ha egy különleges hajszínre vágysz. Ami a vágást illeti, a francia Dessange technikát alkalmazzuk, aminek a középpontjában a női szépség és egyszerűség áll. Fodrászatunkban a prémium kategóriás amerikai Redken termékekkel dolgozunk, amelyek tökéletes ápoltságot és hidratálást biztosítanak. A Redken otthoni használatra fejlesztett termékei a webshopunkban is elérhetők, így könnyedén kiegészíthető a szalonban kapott magas színvonalú kezelés a szalonból távozva is.

Kozmetika – A pesti és budai szalonban elérhető kozmetikai szolgáltatásunk speciális kezelései új életre keltik a bőrt – legyen szó intenzív hidratálásról, bőrfiatalításról, feszesítésről, vagy specifikus kezelésekről, az eredmények rendkívül látványosak. Innovatív kozmetikánk minden korosztály számára kínál professzionális kezeléseket, amelyeket a legkorszerűbb krémekkel és gépekkel teszünk kiemelkedően magas színvonalúvá. Kozmetikánkban is kizárólag kiváló minőségű termékeket használunk, ezért alkalmazzuk a PHYT’S és GUINOT exkluzív kozmetikai márka termékeit és gépeit.

Manikűr-pedikűr – Az ápolt kezek ma már a szépség és magabiztosság alapját képezik. Mindhárom A-list szalonban elérhetők manikűr- és pedikűr szolgáltatásaink. Munkatársaink kezében, a szakértelem és gyengédség finoman elegyedik, a minőségért az OPI, a CND és a Gelish® lakkjai felelnek! Szeretettel várjuk a hölgyeket és urakat is! 

Valami igazán különlegesre vágysz?

 Pesti szalonunk az ország egyik első halpedikűr-szalonja, így ha egy igazán rendkívüli élménnyel lepnéd meg az ünnepeltet vagy magadat, akkor a kangal-halak nyújtotta lábápolás élménye önmagában is a tökéletes ajándék! 

Masszázs – Kikapcsolódás és felfrissülés testnek és léleknek? A pesti A-list szalonban masszőrjeink is szeretettel várják a vendégeket. Különféle masszázstechnikák közül választhatsz magadnak, akár az erőteljesebb masszázsformákat kedveled, akár a gyengédebbet, és akkor is, ha valami különlegesre vágysz, vagy valami különlegessel lepnéd meg az ismerősödet.

Vélemény, hozzászólás?